Consult mogelijkheden

Er zijn diverse manieren om gebruik te maken van de astrologische consultmogelijkheden. Dit is afhankelijk wat jij wilt weten en waar jij aan toe bent.

Wij, als astrologen kunnen zien wanneer een bepaalde (nare) periode is afgelopen, of wanneer er goede kansen zijn voor een relatie, in welke richting je kunt zoeken aangaande werk. Ik werk graag met mensen die op zoek zijn naar hun essentie, hun ware zelf.  Wat is de roep van je Ziel, op welke kruising sta je en waarom gebeurt er juist nu dat wat er gebeurt? Samen kunnen we er naar kijken, ik vanuit astrologisch perspectief en jij vanuit je eigen ervaringen. Dan wordt één plus één DRIE!
Ik blijf graag realistisch, ik ben een nuchtere Maagd, maar wel heel intuïtief. Maan in Vissen!
En… de prins op het witte paard is nog steeds een sprookjesfiguur die zelden voorbij komt, maar we kunnen er wel een boom over opzetten.

     In ieder geval heb ik altijd de volgende gegevens nodig:

horoscoop

horoscooptekening

Bekijk onderstaande mogelijkheden, achter de tabs, laat ze op je inwerken zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Als je het niet helemaal weet, begin dan met de gratis e-mailvraag, want dat geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de manier waarop ik met je vraag omga.
Daarna kun je  een betere keuze maken om je vraag of vragen verder uit te laten diepen en ik zal, daar waar nodig is, je ook adviezen verstrekken wat het beste voor jou zou kunnen zijn.

Privacy staat  hoog in het vaandel en ik geef dan ook geen informatie over horoscopen van derden. Er is altijd toestemming nodig, ook bij kinderen boven de twaalf jaar.
Jij zou het ook niet prettig vinden als iemand anders informatie over jou in gaat winnen.

Voordat je verder gaat kun je misschien eens even tijd nemen om het artikel over toekomst en voorspellen te lezen. Het geeft wat overwegingen over wat wel en niet mogelijk is met astrologie. We krijgen vaak het stempel opgedrukt dat we de toekomst kunnen voorspellen. Als je even logisch nadenkt zou de wereld er heel anders uit zien áls we dat echt zouden kunnen. Toch?
Maar de astrologie als hulpmiddel werkt fantastisch: het haalt het probleem niet weg, maar je kunt er anders naar kijken.


Voor betaling: de benodigde gegevens vind je hier


De verschillende Consult-Mogelijkheden

Achter de tabs vind je de diverse mogelijkheden ‘verstopt.  Zoek wat bij jou past……..

Het belang van de juiste geboortetijd.

Laat de geboortetijd altijd controleren bij de geboortegemeente, om in ieder geval een schriftelijk bewijsstuk te hebben. In ongeveer 20% van de gevallen is er een afwijking tussen de tijd die de moeder noemt en de tijd die bij de gemeente is genoteerd. Dit kan natuurlijk ook komen door te late of onnauwkeurige aangifte. Als de vader eerst in zijn blijdschap over de nieuw geborene met vrienden een flink aantal borrels achterover slaat en drie dagen later nog eens naar het gemeentehuis gaat, dan zal de aangifte wel niet erg nauwkeurig zijn.
Tegenwoordig wordt gelukkig steeds vaker goed gelet op het exacte geboortemoment. Dit is het moment dat de eerste ademhaling plaatsvindt.1 Adem is prana, pure levensenergie. Door de eerste ademhaling ontvouwen zich de longen en krijg je niet langer zuurstof van je moeder maar van het universum. Je echte geboorte is dus de verbinding met de kosmos.
We spreken ook over ‘hij blies zijn laatste adem uit’ als iemand sterft.
Wonderlijk dat het juist het element lucht is (zuurstof) dat hier centraal staat. Een van de kenmerken van het element lucht is communicatie, verbinding. Hier, op het geboortemoment, word je op het diepste niveau opnieuw verbonden.

Door de geboortetijd wordt de Ascendant bepaald en daarmee de verdeling van de horoscoop.

Hoewel je fysiek geboren wordt (element aarde) word je op dat moment gevuld met prana en omspoeld door lichtfotonen, kleine lichtdeeltjes die de energie van de Zon dragen (element vuur). Als we beseffen dat we door het breken van de vliezen het element water verlaten, kunnen we zien dat bij de geboorte alle vier de elementen actief zijn. We rijzen op uit de oerzee (vruchtwater), om op de aarde, omhuld door licht en gevoed door prana, onze levenstaak aan te vangen. De exacte tijd, plaats en datum geven feilloos de standen van de hemellichamen aan, inclusief de vaste sterren die we als astrologen vaak niet meer gebruiken, zodat onze ziel de kans krijgt zich in dit nieuwe leven optimaal te ontplooien. Bij afwijkingen van de geboortetijd (die in de meeste horoscopen voorkomen) kan de horoscoop nog altijd heel goed worden opgemaakt. Alleen moeten we voorzichtig zijn met de bepaling van de Ascendant en Midhemel. De Midhemel verschuift 1° per 4 minuten, zodat bij een geboorte van een kwartier later de Midhemel al bijna 4° opschuift. Ook bij progressies luistert de geboortetijd nauwkeuriger.
Geïnspireerd door nieuwsbrief van Han van Straaten:
www.astro-econoom.nl

1 Een Duitse verloskundige, Dr. Diehl, heeft bij duizenden geboortes met een chronometer een aantal momenten laten klokken (voldoende ontsluiting, verschijnen van het hoofdje, eerste ademhaling, eerste schreeuw en doorknippen van de navelstreng). Bij enkele honderden horoscopen lagen deze vijf momenten ver genoeg uit elkaar om verschillen in de horoscoop te zien optreden. Door deze personen in hun leven te volgen, bleek zonder uitzondering dat de horoscoop van de eerste ademhaling de best aansluitende horoscoop was.
(Hans ten Dam: ‘Bron van Licht’, uitg. Bres).