Visie op relaties

Relaties:
Het aardse spel versus de kosmische realiteit

januari 2020

Er is een pagina toegevoegd dat over mijn visie op relaties gaat.
We zijn in de loop der eeuwen onze ‘waarheid’ aan het verschuiven, mede onder invloed van kerk en maatschappij.
Is het niet eens tijd om daar met een andere blik naar te kijken?

In mijn astrologische praktijk kom ik veel vragen tegen over relaties en als ik zo naar de wereld om mij heen kijk en zie dat drie op de vier huwelijken strandt in een scheiding dan ga ik op mijn koppie krabbelen en denken: Hier klopt iets niet.
Ik kom dan op de volgende gedachtes die leiden naar een hypothese, die al jaren voor mij en mijn cliënten goed blijkt te werken en het is gewoon omdenken! ………Lees verder op de betreffende pagina en laat horen hoe jij daar over denkt.

 

Er is nu ook een pagina met een verhaal over mijn proces in een bepaalde periode dat weergeeft hoe een Tweelingzielenproces kan gaan.
Dat is bij iedereen anders hoor.

Wel bijzonder dat in consulten en groepsbijeenkomsten steeds meer mensen die met tweelingzielen te maken hebben mijn pad kruisen. (zomer 2020)

Winkel: ’t Noordkoopje

’t NOORDKOOPJE
het astrologisch buurtwinkeltje

De jarenlange praktijk van mij astrologisch werk heeft veel geschreven documenten in mijn archief opgeleverd en ik vind het eigenlijk heel zonde dat deze zo weinig gebruikt worden.
Ik heb veel lezingen gehouden heel veel workshops en cursussen gegeven en voor al die gelegenheden heb ik readers geschreven.
Mijn handtekening hierin is dat het altijd weer vanuit de praktijk komt.
Altijd weer die échte mens die aan mijn tafel zat of waarmee ik gecorrespondeerd heb via bijvoorbeeld een E-consult of onderzoek.
De theorie, daar waren de boeken voor die overvloedig aanwezig zijn, ook in mijn boekenkast, maar de mens die bij de horoscoop hoort, die had mijn belangstelling. Dát leven dat voor een ieder zo verschillend verloopt. Ik heb op vele wegen even mee mogen lopen.

De geschreven readers zijn te klein om  in boeken omgezet te worden, maar dit, door mij opgezette, (buurt)winkeltje leent zich er vast voor om ze te verspreiden.
Allemaal heb ik ze weer gelezen alvorens ze in de etalage te zetten. En ik was bij sommige verbaasd over wat en hoe ik het had opgeschreven.
Ik durf nu best te zeggen dat ik her en der trots was op mezelf. Ik heb ze opgepoetst en bijgewerkt en ik hoop anderen er nu mee te kunnen verblijden.
Zelf verdien ik er dan nog wat mee, want vaak waren de uren die ik er in gestoken heb niet in vergelijking met wat er materieel (geld) uitkwam.
Ik heb het wel altijd met heel veel plezier gedaan, dat was mijn beloning.

Nu (begin oktober 2016) staan er 5 readers op, een boek en een CD.
Er is nog meer materiaal en dat komt er in de komende tijd wel  op te staan.

Deze webshop heb ik ook weer helemaal zelf opgezet, met vele hobbels, want het was de uitdaging om overal zelf achter te komen, en gelukkig heeft het internet vele mensen met passie die dan weer ineen tutorial of een YouTube filmpje mij duidelijk konden maken hoe het werkt.

Ga eens snuffelen op de planken van mijn ’t Noordkoopje en let (nog) niet op de plaatjes, want daar erger in mij als (kritsiche) Maagd natuurlijk ook aan. De oplossing daarvoor zal ook wel komen.
De winkel vind je hier.

banner

neptuusmeisje

Nieuwe website in de lucht

YES!

Het is gelukt, de vernieuwde website is in de lucht en nu onder zijn eigen naam: www.noordknoop.nl. Héél veel werk om vanuit het oude vertrouwde Frontpage over te stappen naar WordPress. Veel geoefend op www.lunaren.nl en www.astro-tutorials.com en nu de HOOFD-site van Noordknoop.

Ik hoop dat weer net zo veel mensen deze website vinden en uiteindelijk vinden wat ze zoeken, informatie, of een leuke workshop, het telefoonnummer om me te bellen of de AstroParty, waarvan de website ook nog in de steigers moet.
Laat weten wat je er van vindt en vooral als je foute linken of storende taalfouten vindt, maak je deze kritische maagd blij. (nou ja….!?)

Veel plezier
Tineke Boogaarts

 

kapper Alexander

Toeval – kapper

neptuusmeisje

De nieuwe website

Druk bezig met de oude website te verhuizen naar een nieuw jasje, omdat de oude versleten is en waarschijnlijk met Windows 10, of latere versie, in het geheel niet meer past. Dus over naar WordPress. Dat is niet simpel, want ook ik moet aan de nieuwe ‘schnitt'(schrijf je dat zo?) wennen. Maar aangezien ik het erg leuk vind om die nieuwe computermogelijkheden uit te vinden, ben ik daar weer vele uurtjes mee bezig. Soms vloekend, maar ook soms opverend van enthousiasme, omdat ik het toch weer gevonden heb. Er is zo veel te vinden via Google en ook mijn eigen inventiviteit is schier onuitputtelijk. En ik heb vaak het idee dat de kosmos mij helpt, want dan word ik ’s morgens wakker met een oplossing.
Zó mooi!
Ik ga weer verder. Het duurt nog wel tot eind van het jaar dat het geheel klaar is.