Astrologie

We worden geboren op een bepaald uur, op een bepaalde plaats. Op het moment van de eerste ademhaling, schreeuw, wordt onze komst op aarde vastgelegd. Er wordt een ‘foto’ gemaakt van de kosmos en in deze blauwdruk kunnen we de informatie voor dit leven lezen. We zijn niet voor niets op deze aarde, in dit lichaam, bij deze ouders en in dit land, het heeft allemaal een doel en het heeft zo moeten zijn.

Kosmische blauwdruk
Iedereen heeft een uniek plaatje en alles wat er in het leven gebeurt is terug te vinden in deze blauwdruk, de horoscoop. Toch blijft er keuze, het is niet allemaal al vastgelegd, we hebben een vrije wil, maar we kunnen de stand van de sterren gebruiken om te zien wat het best bij ons past. Daarmee hebben we een bijzonder hulpmiddel om ons te (laten) leiden in dit leven, over het pad van onze wensen, de wensen van onze ziel.

 titlekitty

Er zijn vele onderwerpen die hier behandeld worden en hieronder is een lijst met interessante artikelen over diverse astrologische onderwerpen.

Praktische links:
Speciale onderwerpen:

De weg die we gaan, de rode draad door ons leven.

Op onze weg door het leven komen we heel veel tegen en soms is dat gemakkelijk, maar soms is het heel moeilijk. We voelen ons op de ene weg beter thuis dan op een andere, we zijn dan meer ons ZELF en meestal zal dat de meest juiste weg blijken te zijn. Het zoeken naar de weg waar we het gemakkelijkst op lopen is een hele puzzel en astrologie kan daarbij een goede hulpbron zijn. In de geboortehoroscoop en aanvullende horoscopen is terug te vinden wanneer en waarom bepaalde gebeurtenissen plaats vinden. Waarom we bepaalde mensen in ons leven tegenkomen. De relaties zijn als spiegels voor onze ziel, de gebeurtenissen leren ons de lessen, en de ziektes manifesteren zich als signalen om van te leren en te keren.
De taal van de astrologie is een specifieke taal en deze moet eerst begrepen worden alvorens er iets mee gedaan kan worden. Gelukkig kent de astroloog deze taal en kan hij/zij als vertaler fungeren voor iemand die er weinig of niets van weet.

Wil je deze taal zelf leren kijk dan of een cursus of workshop iets voor je is.

Wat kan ik voor je betekenen:

Samen met jou kan ik kijken wat er gaande is en jij, als deskundige van je eigen leven, kan verheldering krijgen over de dingen waar je mee bezig bent. Het is een dialoog en jij hebt daar net zo veel inbreng in als ik met de astrologische taal. In ieder geval gaan we kijken wat de rode draad in je leven is, wat je als doel kan zien en hoe de weg, met al zijn hobbels en struikeltakken, er uit zou kunnen zien. Hierbij zijn de Maansknopen en de Zwarte lichten van groot belang.
Het is boeiend en verhelderend.

Wat is er NU gaande.

In een horoscoop staat een heel leven en dat kan ik niet in twee uurtjes aan je vertellen, dus werk ik vooral met vragen die NU in je leven aan de orde zijn, we lichten er dat deel uit en kijken daar uitgebreid naar. Vooral naar de vragen die je hebt over je huidige situatie.
Je kunt zo’n ‘levensvraag’ ook eerst als e-mailvraag stellen en dan krijg je per mail antwoord zodat je al een beetje kunt ervaren naar welke kant de astrologie kijkt. (dit is altijd een beperkt antwoord en kan nooit een grondig voorbereid consult vervangen)
Zie voor verdere mogelijkheid bij consulten.

Over voorspellen:

Wij astrologen worden helaas regelmatig geassocieerd met het voorspellen van de toekomst, op een manier alsof we voor een glazen bol zitten en kunnen zien wat er precies gaat gebeuren. Helaas is dat niet zo. We kunnen tendensen zien, bijvoorbeeld dát er iets gebeurt, maar niet wát en hóe het er precies uit komt te zien? Als we dat zouden kunnen dan zou de wereld er toch heel anders uitzien, of niet soms?
Nee, dat kunnen we dus niet, die antwoorden die je zo graag wilt horen over een nieuwe relatie of werk dat voor je klaar staat. Helaas, en aan de andere kant ook maar gelukkig, want dan zouden we mensen wel heel erg afhankelijk van ons maken.

De mens zelf kiest steeds weer wat hij/zij met de aangeboden energieën doet en krijgt daarmee ook de kosmische lessen, die op aarde soms erg hard overkomen.

Ik vond een artikel van Shelly von Strunckel dat wat meer informatie hierover geeft en ik verwijs hier graag naar.
Het komt uit het boek: Soul Secrets onder redactie van Emily Anderson.
lees hier meer

Heb je vragen, je mag me altijd mailen.

Wil je eens je eigen horoscoop laten duiden? klik hier