AstroParty

je gaat rijker naar huis

AstroParty, een spel dat je verder brengt in de astrologie.
Je hoeft niets van astrologie te weten, je krijgt je eigen horoscooptekening om het spel mee te spelen en het wordt begeleid door een professionele astroloog, maar….het blijft een spelvorm.

De astrologische invalshoek is echter serieus en voert je spelenderwijs snel naar unieke en eerlijke inzichten. Vaak ontstaat er een helder beeld en is AstroParty een uitstekende inspiratiebron om nieuwe wegen te bewandelen en tot de kern te komen. Een hele bijzondere combinatie!

En het is gezellig!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met pionnen wordt het speelbord rondgegaan, net als bij andere gezelschapsspellen. Elke deelnemer speelt via zijn/haar eigen horoscoop, die bij het begin wordt uitgereikt.

Van tevoren kun je een vraag stellen waarop je via je horoscoop graag een antwoord wilt hebben. De vraag mag over allerlei gebieden gaan: relatie, werk, geld, vrienden, gezondheid enzovoort. Er kan een scoringsformulier worden gebruikt waarop punten van jouw vraag zijn terug te vinden.

Met deze party ben je verzekerd van succes!
Je gaat wijzer naar huis, je weet meer over jezelf én over astrologie. Zeker weten!

Duur van het spel: 2 à 4 uur.

Voor kinderen wordt het spel aangepast en zij krijgen na afloop een boekje mee naar huis met de belangrijkste dingen die er uit het spel zijn gekomen. Kinderen hebben het zó snel door hoe het werkt met huizen en planeten.

________________________________________________________________________________________________________

Het kan gespeeld worden door:

  • groep vrienden
  • gezin
  • zussen/broers
  • collega’s
  • team
  • kinderen boven de 9 jaar
  • ….?

Het aantal kan variëren van 3 tot 8 personen.
Er mogen ook vragen of thema’s aan gekoppeld worden.
Bijdrage  is vanaf 35 euro p.p.
Inclusief je eigen horoscoop tekening, koffie, thee en ….. ‘cadeautjes’
LAAT JE VERRASSEN

Vraag voor informatie via de mail: tineke@noordknoop.nl
of via een telefoontje: 06-10734999

Verschil tussen sterrenbeeld en horoscoop

Sterrenbeeld

Vrijwel iedereen kent zijn eigen sterrenbeeld. Veel mensen lezen regelmatig hun horoscoop in kranten, tijdschriften en andere bladen. Deep down geloven ze niet in de voorspellingen die ze in die beschrijving lezen. Een veel gehoord argument is dat er maar
twaalf sterrenbeelden zijn, hetgeen min of meer zou impliceren dat er dus maar twaalf ’typen mensen’ zouden zijn. Natuurlijk is dat niet zo, maar… in de astrologie wordt hier ook niet vanuit gegaan. Er zijn nog 11 andere planeten die een rol spelen.

Geboortehoroscoop

Om iets over iemands karakter te zeggen of voorspellingen over iemands toekomst te doen, moet er eerst een volledige geboortehoroscoop getrokken worden. Hiervoor moet een groot aantal astrologische berekeningen worden uitgevoerd om de exacte locatie van alle astrologische tekens en hun samenhang te bepalen. Het resultaat van deze berekeningen wordt weergegeven in een horoscooptekening.
Deze wordt persoonlijk voor je berekend door de astroloog bij een AstroParty en de tekening krijg je mee naar huis.
Samen met wat je hoort over je eigen horoscoop ga je wijzer naar huis.