Toeval als signaal uit de kosmos.

een pagina waar verhalen over ’toeval’ een plaats vinden. Deze week kreeg ik van Alexander een mooi verhaal toegestuurd en op de vraag of ik het mocht plaatsen zei hij volmondig JA.

alexander

http://www.salonideeaal.com/

7. Kapper

Het toeval uit zijn verhaal:
……..Tijdens een schilderles ‘viel mij iets heel bijzonders toe’. Uit 20 dikke boeken koos ik willekeurig een plaatje om in perspectief na te schilderen. Na 20 minuten viel me pas op wat er boven een deur op het plaatje stond, heel klein:  ‘kapper‘ . Voor mij een moment van (bijna) tranen waarin ik mij diep bevestigd, gesteund en zelfverzekerder dan ooit voelde. Als een stem die wilde zeggen:
‘Ga door met je kapsalon, dit is wat je goed kunt, hier kun je jouw capaciteiten en voorliefde om mensen met elkaar op positieve manier te verbinden en je liefde voor mensen kwijt. Je bent op de goede weg en dit is je passie.’
Ik ben doorgegaan en inmiddels ben ik superblij met de keuze om mijn kapsalon, die ik bijna 11 jaar run, door te zetten. Het gaat beter dan ooit met de salon en er ontstaan zoveel mooie nieuwe dingen. Het mooie leven, valt mij iedere dag opnieuw toe! Godzijdank heb ik het vermogen dit ook werkelijk zo te kunnen zien en voelen.

meer lezen